martes, 11 de junio de 2019

AMB QUANTS ANYS S'HAURIA DE COMENÇAR A FER BALLET?


Per començar aquest blog m'agradaria resoldre un dubte que tenen molts pares a l'hora d'apuntar als seus fills a ballet: Amb quants anys s'hauria de començar a fer?

Doncs els experts recomanen que s'hauria de començar a fer aquesta disciplina entre els 3 i 4 anys, ja que és quan l'aparell locomotor del nens pot començar a assimilar i a interioritzar els moviments amb més facilitat. Però no hi ha una edat per començar a ballar, qualsevol edat és bona.

Jo penso que pot ser igual de bo un ballarí o ballarina que comenci a ballar amb 4 anys que un que comenci amb 8, ja que  que per una part pot dependre de l'edat que comenci a ballar, però també depèn de les característiques del nen o nena.

Tampoc hem d'oblidar que pensa el vostre fill, o vosaltres mateixos, perquè hem de pensar que potser el vostre fill no vol fer ballet, així que mai hem d'obligar a una persona a fer una cosa.

Si ja ets una persona més gran, i has decidit començar a ballar ara no et preocupis, les portes del ball sempre estan obertes.

1 comentario:

TOT SOBRE LES PUNTES Les  sabatilles de  ballet  són sabatilles lleugeres dissenyades específicament per a la pràctica del  ballet  .  E...